Bescherming

Bescherm zowel uw goederen als uw wagen met oersterke vloer- en wandbekleding. Slijtvast, olie-, water- en zuurbestendig en eenvoudig schoon en hygiënisch te houden. De vloer- en wandbekleding worden op maat geleverd en beschermen niet alleen, maar fungeren ook als geluidsisolatie en verminderen resonantie in de laadruimte. De antisliplaag zorgt voor extra veiligheid voor u en uw producten.

De bescherming gaat veel verder dan de kartonnen bescherming die af fabriek wordt geleverd. Voor de wandbekleding leveren wij standaard een grijze oersterke kunststof plaat, licht van kleur en licht van gewicht. Ook kunt u kiezen voor de traditionelere houten wandbekleding. Voor de vloer gebruiken wij een 12 mm watervast verlijmde betonmultiplex.
Combineer uw vloer- en wandbescherming met een scala aan lading zekering. Een vliegtuigrail in de vloer gefreesd, in combinatie met een plafondrail, maakt het bijvoorbeeld mogelijk om telescoopstangen te gebruiken. Die kunt u ook horizontaal gebruiken, wanneer u bindrail tegen de zijwanden laat monteren.