Et cetera

Werkverlichting: Met een goede LED-verlichting hebt u onder alle omstandigheden voldoende licht om in uw voertuig te kunnen werken en uw materialen en onderdelen te kunnen zien.

Signalisatie: Staat uw voertuig op plaatsen geparkeerd die potentieel gevaar kunnen opleveren voor uzelf of voor anderen? Dan is signalisatie iets voor u: van flitsers tot lichtbalken en werklampen.

Imperialen dakdraagsystemen: Vervoer gemakkelijk en veilig een langere lading op uw auto. Verhoog uw gebruiksgemak door een dakdrager of door een imperiaal te combineren met een ladderrol of imperiaal spoiler.

Uittrekbare slede: Wanneer u een slede zoekt om machines of lading uit de laadruimte te kunnen halen, bieden wij sledes met een draagvermogen tot 400 kg. Doordat ze tot 88% uittrekbaar zijn, komt uw lading zeer ver naar buiten. Ideaal voor bijvoorbeeld een generator, een snij- of werktafel of voor zware koffers.

Sidebars en stootbalken: Sidebars beschermen uw auto tegen lichte aanrijdingen, waardoor u schades aan de zijkant van uw wagen kunt beperken. Daarnaast geven de sidebars uw auto een stijlvol uiterlijk. Een stootbalk aan de achterzijde, inclusief trekhaak en sensoren bieden gebruiksgemak en veiligheid.

Stroomvoorziening: Hebt u onderweg stroom nodig? Dan levert BUS-werk het volledige MasterVolt gamma. Hiermee bieden wij u topkwaliteit op het gebied van stroomvoorziening. Van een accubewaker tot een volledige 230 volt installatie: alles is mogelijk.

Beletteringen en huisstijl: Het ontwikkelen en aanbrengen van uw huisstijl is vakwerk. Uw voertuig is immers uw visitekaartje en rijdend reclamebord. Door onze kennis over de verschillende folies, garanderen wij dat deze goed blijft zitten, of juist gemakkelijk te verwijderen is. Wat u maar wenst.

Oprijplaten en Dynnox brancardsysteem: Wanneer u behoefte hebt aan een oprijplaat of oprijbaan, bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een verhoogde vloer met oprijplaat eronder, of een opklapbare oprijplaat voor de achterdeuren. Wilt u liever een brancardsysteem om uw machine in en uit te rijden? Dan kan het Dynnox systeem oplossing bieden.

Kennels: Wil je uw trouwe viervoeter vervoeren, ook hier hebben wij een oplossing voor.

Hygiëne en gemak: Op locatie is niet altijd water beschikbaar. Daarom kunnen wij hygiëne sets leveren, bestaande uit een zeepdispenser, een watertank en een papierrol met houder. Wilt u stromend water? Dan leveren wij een touchless tap, inclusief zeep en desinfecteringsmiddel. Zodat u ook onderweg aan strenge eisen kunt voldoen.

Enz